ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2014-04-17 09:04

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  65ο

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ  15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

ΘΕΜΑ:       ΕΚΛΟΓΕΣ 1

Ύστερα από βαθειά σκέψη αποφασίσαμε να  ακολουθήσουμε την ρήση:

΄΄Η σιωπή είναι χρυσός΄΄

Αποφασίσαμε να απέχουμε από κάθε ενέργεια που θα επηρεάσει την βούληση του δημότη να επιλέξει με τα δικά του κριτήρια την επόμενη διοίκηση.

Έχουμε αρκετή συσσωρευμένη εμπειρία να έχουμε λόγο στις εξελίξεις του τόπου. Οι προκλήσεις ήταν εξαιρετικά πολλές και ποικίλες. Ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες. Αυτός ήταν και ο λόγος της καθυστέρησης της ανακοίνωσης αυτής.

Θεωρήσαμε όμως ότι η οποιαδήποτε παρέμβασή μας θα μεταφραστεί κατά το δοκούν από όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές στην εκλογική αναμέτρηση.

Έτσι αποφασίσαμε να σιωπήσουμε.

Η άποψη κάποιων ότι οφείλαμε να έχουμε θέση και να δημοσιεύσουμε παρασκήνια και κρυφές κινήσεις δεν επικράτησε. Από την στιγμή που αποφασίσαμε να μην συμμετάσχουμε στις εκλογές κυριάρχησε η άποψη να μην παρέμβουμε με δηλώσεις.

Δεν θα βρεθούμε σε κανένα ψηφοδέλτιο, δεν θα στηρίξουμε ομαδικά κανένα συνδυασμό. Είμαστε όμως αρωγοί και θα βρεθούμε χρήσιμοι για τον τόπο όπου κι αν χρειαστεί.

Η δημοτική μας παράταξη υπάρχει λειτουργεί και θα βρίσκεται στις εξελίξεις του τόπου. Η προσφορά δεν περνά μέσα από την συμμετοχή σε εκλογές.

Σύντομα θα δημοσιοποιήσουμε την μορφή της προσφοράς μας για την πόλη μας.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που εξεδήλωσαν πολλοί δημότες και τις παραινέσεις τους να συμμετάσχουμε με κάθε τρόπο.

 

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ