Η Ομάδα μας

Σουκάκος Παναγιώτης

Σουκάκος Παναγιώτης, χειρούργος ορθοπεδικός, Συντονιστής Διευθυντής στην Ορθοπεδική κλινική του Νοσοκομείο Σισμανογλείο Γενικό Νοσοκομείο- Αμαλία Φλέμιγκ, αναπληρωματικό μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Κοινωνικής Υπηρεσίας του δήμου, μέλος της Δημόσιας Επιτροπής Διαβούλευσης, μέλος της επιτροπής για θέματα υγείας και πρόνειας του συνδυασμού μας.

Μανίνα Μπαζαίου

Δημοσιογράφος, Μέλος της ομάδας πολιτισμού και Παιδείας του συνδυασμού μας.

Λαμπρόπουλος Γεώργιος

Επιχειρηματίας, κατασκευαστής, ιδιοκτήτης σχολής οδηγών. Μέλος των οικονομικών του συνδυασμού.

Τηλ. 6944175936

Κορλός Απόστολος

Πολιτικός Μηχανικός, Ανώτερο στέλεχος της ΔΕΗ, Μέλος της ομάδας οικονομικών και στρατηγικής και διαφάνειας του συνδυασμού.

Τηλ. 6944881701

Κουσουνής Ανδρέας

Ελεύθερος Επαγγελματίας, μηχανικός εργολάβος δημοσίων έργων. Μέλος της ομάδας πολεοδομίας και κυκλοφοριακού του συνδυασμού.

Τηλ. 6977349782

Σεντούκα Κατερίνα

Μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Μέλος της επιτροπής κυκλοφοριακού, Μέλος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών η ΄΄ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ΄΄, Εθελόντρια στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου από το 1997 έως 2003, Εθελόντρια στην λειτουργία του ΄΄Κρίκου΄΄, Εθελόντρια στο ίδρυμα ΄΄ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ΄΄, Εθελόντρια στον Φιλοδασικό Σύλλογο Σαραβαλίου Πατρών, Εθελόντρια σε πολιτιστικές δράσεις του Δήμου Ωροπού.Εθελόντρια σε δημιουργικές κατασκευές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων. Μέλος της ομάδας πολιτισμού, εκδηλώσεων, κυκλοφοριακού και δημοσίων σχέσεων του συνδυασμού.

Τηλ. 6936424045

Νικόλαος Ζήσης

Τηλ. 211-7004177

Κιν.  6931353709

e-mail nikolaosdzisis@gmail.com

          azk@otenet.gr

         operiigitis@gmail.com

Βασιλόπουλος Γρηγόριος

Ελεύθερος Επαγγελματίας Ηλεκτρονικά Αυτόματα Συστήματα, μουσικός.  Μέλος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου, Εθελοντής στην Φιλαρμομική του Δήμου. Μέλος της ομάδας πολιτισμού, αθλητισμού, παιδείας και  εκδηλώσεων του συνδυασμού.

Τηλ. 6939924918

e-mail: grigoris_vassilopoulos.yahoo.gr


Προϊόντα: 1 - 8 από 8