ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ

Συγκεντρώνουμε διάφορα για την στήριξη αναξιοπαθούντων δημοτών και μη. Στην δράση μας εντάσσεται και η παροχή ρουχισμού και υπόδησης σε ιδρύματα.

Παραδόσαμε πολλές φορές παιχνίδια και ρούχα στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης.

Στο ίδρυμα ΄΄Αθηνά΄΄ παραδόσαμε ρούχα, παπούτσια, τουλάχιστον δύο φορές μέσα στο 2013.

Στηρίξαμε τους απεργούς χαλυβουργούς με την παρουσία μας εκεί αλλά και με τρόφιμα και χρήματα, με την βοήθεια και δημοτών.

Συμμετείχαμε σε τοπικές δράσεις και άλλων φορέων, όπως στον καθαρισμό της ρεματιάς των Βριλησσίων αλλά και του Χαλανδρίου.

Παραδόσαμε στις εκκλησίες του δήμου μας ρούχα για παιδιά και μεγάλους.

Ενισχύσαμε διάφορους φορείς που υποστηρίζουν άστεγους και άπορους σε όλο το λεκανοπέδιο, με ρούχα, υποδήματα, κουβέρτες κλπ.

Προσφέρουμε δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα σε μαθητές που οι οικογένειές τους βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία αποδεδειγμένα.

Συνεχίζουμε την συγκέντρωση, ομαδοποίηση, ταξινόμηση διαφόρων πραγμάτων σε ειδικό χώρο. που διαθέσαμε προκειμένου να τα παραδόσουμε με τον ίδιο τρόπο όπου χρειαστεί ανάλογα και με το υλικό που διαθέτουμε. Πολλοί δημότες συνεργάζονται μαζί μας και συνδράμουν την προσπάθειά μας χωρίς τυμπανοκρουσίες. Ήδη έχουμε αποθηκευμένα ρούχα, υποδήματα και κουβέρτες, τα οποία προορίζουμε για τους άστεγους.