ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 66

2014-05-26 14:30

Παρακολουθώντας με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην πόλη μας είδαμε τα αποτελέσματα των εκλογών.

Η αλλαγή στην διοίκηση του δήμου δίνει δύο μηνύματα:

1. Οι δημότες δεν συμφώνησαν με την πολιτική που ακολούθησε η απερχόμενη διοίκηση και αναζήτησε λύση στο πρόβλημα που ανέκυψε.

2. Απέρριψε άλλες προτάσεις σταθμίζοντας την προσφορά και κατέληξε στην δημοτική παράταξη με επί κεφαλής τον κ. Μανιατογιάννη. Δίνει μια ευκαιρία αναγκαίων αλλαγών σε πολιτικές στην νέα δημοτική παράταξη ΄΄Δήμος Δημιουργίας΄΄

Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι είχαμε καταθέσει πολλάκις και την δική μας αντίθεση στον τρόπο λειτουργίας του δήμου με ισχυρά επιχειρήματα. Δεν πήραμε ποτέ μια άποψη, μια θέση από την πλευρά της διοίκησης δείχοντας ότι αδιαφορούσε στις εκκλήσεις υγειών πολιτικών και τεχνοκρατικών δυνάμεων της πόλης.

Ανοίγει μια νέα σελίδα για την πόλη. Εμείς, παρ΄όλο που δεν μετείχαμε σ΄αυτές τις εκλογές δεν πάψαμε ποτέ να υπάρχουμε, να σκεφτόμαστε και να λειτουργούμε όπως ακριβώς είχαμε ανακοινώσει πριν τις εκλογές.

Βρικσόμαστε εδώ υπηρετώντας με κάθε ευαισθησία και ενδιαφέρον για την πρόοδο της πόλης. Η νέα δημοτική αρχή θα μας βρει αρωγούς σε κάθε δράση ανα΄πτυξης και προσφροάς στην πόλη όπως πράξαμε και στο προηγούμενο διάστημα είτε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο είτε μέσα από την κοινωνία.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα δημοτική αρχή.

Συγχαίρουμε δε τα στελέχη του για την νίκη του.

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ